Doogee BL5000 4GB 64GB

BL5000 4GB 64GB 71%
DoogeeBL5000 4GB 64GB: Android 7.0, 13 megapixel camera, octa-core 64-bit, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), 4GB RAM, Dual SIM, 5.5 inch, HD scherm (400 ppi)

Doogee De Doogee BL5000 4GB 64GB scoort 4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Doogee BL5000 4GB 64GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Doogee BL5000 4GB 64GB beoordelingen en reviews

Interessante telefoon voor weinig geld

Totaal
4 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
3
beoordeeld door | | Doogee BL5000 4GB 64GB
Ik heb een klein half jaar geleden een Doogee BL5000 gekocht via internet. De telefoon is rechtstreeks geïmporteerd uit China. Het heeft wel zowat anderhalf maand geduurd voordat ik hem binnen had, maar de prijs van alles bij elkaar 200 euro maakt dat wel goed.
De Doogee BL5000 is veel telefoon voor weinig geld. Wat betreft prestaties doet hij het heel goed, al zou het te ver gaan om te zeggen dat hij uitblinkt. Met name over het scherm ben ikzelf erg te spreken: mooi helder, goede inkijkhoek en ook in de zon prima te lezen. Ook de geluidskwaliteit tijdens het bellen is prima in orde. Op geen enkel ander vlak scoort deze telefoon wat betreft prestaties een onvoldoende. Hij is voldoende snel, zeker bij normaal gebruik. De foto's die je ermee maakt zijn ook voldoende, al moet je geen topkwaliteit foto's verwachten. Het geluid van de speaker is niet high-tech, maar voldoet. En ook op andere vlakken scoort de telefoon voldoende tot goed wat betreft prestaties.
De Doogee BL5000 voelt verder robuust aan. De bouwkwaliteit is zeker niet fragiel en de telefoon beschikt over een scherm van Gorilla Glass 5. Dus het glas kan tegen een stootje als het per ongeluk misgaat.
Wel heb ik de oplader die meegeleverd wordt inmiddels vervangen. En dat geldt helaas ook voor de batterij. De batterij is niet eenvoudig te bereiken, dus je hebt speciaal gereedschap nodig om erbij te kunnen. Ik heb de batterij zelf vervangen, maar ik kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen is weggelegd.
Verder moet ik opmerken dat de telefoon soms uit zichzelf uitschakelt. De powerknop tien seconden indrukken brengt hem wel weer tot leven, maar in de eerste plaats mag hij natuurlijk niet uitvallen. Ook wordt de bluetooth vaak automatisch uitgeschakeld, terwijl ik dat niet wil.
Alles bij elkaar een hele nette telefoon voor dit hele lage bedrag. Doogee is lekker bezig om betaalbare telefoons te maken die toch heel behoorlijk presteren. Wie heeft nog een veel duurdere telefoon van dat gerenommeerde merk nodig? Prijs-kwaliteit is bij Doogee dik in orde. Als nu ook de probleempjes die ik heb benoemd worden opgelost, voorspel ik een mooie toekomst voor dit merk!

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de BL5000 4GB 64GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design