HomTom S9 Plus 4GB 64GB beoordelingen

S9 Plus 4GB 64GB 72%
HomTom S9 Plus 4GB 64GB: Android 7.0, december 2017, 16 megapixel camera, MT6750, octa-core 64-bit, dun, 4G (tot 300 Mbit/s), 4GB RAM, Dual SIM, 5.99 inch, XHDPI scherm (268 ppi)

De HomTom S9 Plus 4GB 64GB scoort 3.7 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de HomTom S9 Plus 4GB 64GB
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

HomTom S9 Plus 4GB 64GB beoordelingen en reviews

Slecht product

Totaal
3 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
3
beoordeeld door | | HomTom S9 Plus 4GB 64GB
Mijn toestel besteld bij Light in The box. Na ontvangst bleek dat he telefoon geen Wifi verbinding kon maken. Moet het toestel terug sturen naar China. Kosten met DHL euro 27,00. Na 4 maanden eindelijk de telefoon bij de douane in China aangekomen.
Contact met Light in the box opgenomen werd er gesteld dat deze telefoon uit de handel was genomen , dus ik kon mijn geld terug krijgen . Geld ontvangen via pay pal wel met vermindering van kosten van Pay pal.
Tot mijn verbazing kreeg ik na 5 maanden een pakket van DHL. Hierin zat de telefoon welke ik opgestuurd had. Deze is nooit door Light in The box bij de douane opgehaald. Mijn advies aan kopers is niet meer bij Light in Te box te bestellen.

UPDATE!!

Totaal
4 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
3
beoordeeld door | | HomTom S9 Plus 4GB 64GB
Sinds februari toestel in bezit, echter vanaf dag 1 grote problemen.(Hangers, frozen schermen, spontane reboots etc etc) Op de een of andere manier had ik iets in mijn achterhoofd om alle storingen te noteren qua tijd en de storing op zich. Nou dat is aardig gelukt. en uiteindelijk ook wel goed geweest voor de leverancier.

Eind maart toestel opgestuurd naar Homtom in China. koste me 27.00 euro verzendkosten, en had verwacht dat telefoon daar nooit zou aankomen, maar naar wat hobbels met de douana aldaar die netjes door HOMTOM zijn opgelost kwam de telefoon daar aan.
Al heel snel kreeg ik bericht dat telefoon weer werkte. Eerlijk gezegd te snel naar mijn mening. Heb ze gevraagd of ze de klachten lijst (in engels) hadden doorgenomen, maar dat hadden ze. Er is een geheel nieuwe firmware opgezet. Ik had dat zelf ook al gedaan, maar de storingen bleven bestaan.
De firmware die ik er nu op heb is anders dan die ik had gekregen van ze.

Ik houd me hart vast als er een wireless update komt, die optie kom ik maar even niet aan.


Al met al telefoon eind mei retour ontvangen en tot nu toe 2x een hanger gehad, maar verder werkt telefoon naar behoren.


Mooi toestel, maar bij mij helaas wat probleempjes

Totaal
4 van 5
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
4
Design
4
beoordeeld door | | HomTom S9 Plus 4GB 64GB
Ik heb bewust deze grote telefoon gekocht en vooral ook door grote scherm en heel veel geheugen.
Snelheid is prima scherm mooi

Echter ik heb toestel nu 7 dagen en alle dagen wel een vastloper en moet ik 10 sec. startknop ingedrukt houden.
Voor mijzelf en straks voor de mail aan het bedrijf waar ik het gekocht heb, ben ik precies aan het bijhouden de storingen!! want anders weet je het niet meer.
Ja helaas zoveel in mijn geval.

Op 8-2 tel. ontvangen en via wireless update een update binnen gehaald.

Ik heb zoal vastlopen op hoofdscherm, maar ook spontane reboot, en dat telefoon vast loopt op het blauwe intro video met geluid. en daar loopt ie bij mij vast en blijft geluid hangen.
Telefoon ging zelf terug schakelen naar achtergrond zoals telefoon was uitgeleverd, en ik heb toch echt eigen achtergrond geselecteerd, bij opnieuw selecteren liep tel volldig vast.
Tot aan vanochtend aan toe, weer spontane reboot en blijft telefoon hangen op de letters HOMTOM verder niks.

Elke keer moet ik startknop 10 sec inhouden en dan reboot telefoon

Baal er eigenlijk wel stevig van.

Ga uiteraard wel de zaak netjes bericht sturen, maar dat moet in engels en dat is niet mijn sterkste kant.

Mocht iemand een suggestie hebben wat ik kan doen, dan hoor ik het graag?
Ik raad je aan om eens op te zoeken hoe je de (dalvik) cache kunt legen. Bij het flashen van firmware kunnen in bepaalde gevallen problemen ontstaan als deze cache niet is geleegd (komt bij grote merken haast niet voor). Maak wel eerst een goede backup van je persoonlijke gegevens (contacten/foto's etc indien nodig). Vaak moet je hiervoor je telefoon opnieuw opstarten en een bepaalde toetsencombinatie ingedrukt houden.

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de S9 Plus 4GB 64GB vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design