HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock

Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock 90%
Deze telefoon is niet op voorraad
Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock: Windows 10 Mobile, 21.4 megapixels, quad-core 64-bit, dun, UMTS(3G)/LTE(4G), 4 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6 inch, superscherp 2K scherm (489 ppi)

De Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock is een smartphone uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele HP zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past! Deze smartphone kopen is een goede investering.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock:

Voor het voordeligste aanbod HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van HP telefoons waaronder de Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock is een touchscreen telefoon met een gewicht van 195 gram. De HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 820 MSM8996 32/64-bit chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,15 GHz Dual-Core + 1,59 GHz Dual-Core.

De Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock beschikt over een 21,4 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn 161,18 x 83,13 x 7,87 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 380 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 21,4 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
 • Snelle 64-bit Quad-core processor
 • Niet te dik met 7.87 millimeter
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Mobile
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • Erg veel werkgeheugen
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

 • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100, 2600 Mhz netwerken. Met de Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
Windows 10 Mobile

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 128GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock beschikt over een ingebouwde 21,4 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 8 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6 inch touchscreen. De HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2560 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 489 pixels per inch is dit 2K scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Meer specificaties van de HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock
Heb je een vraag over de HP Elite x3 incl. Desk Dock en Lap Dock dan kun je deze hier stellen


toegevoegd