HTC Hero

Hero 28%
Deze telefoon is niet op voorraad
Hero: Android 1.5, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De HTC Hero is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze HTC.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Geheugen:

Beschrijving van de HTC Hero:

Voor het voordeligste aanbod HTC Hero mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van HTC telefoons waaronder de Hero.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de HTC Hero kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De HTC Hero is een Android 1.5-smartphone met een gewicht van 135 gram.

De Hero beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112 x 56 x 14 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 440 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 14 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 1.5
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De HTC Hero ondersteunt diverse netwerken. Met de Hero kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 480 minuten.

Besturingssysteem


Android 1.5 (Cupcake) is een oude versie van het Android besturingssysteem. mobiele-telefoons.nl raadt aan om te kijken naar nieuwere versies, deze wordt niet meer ondersteund of geupdate.
Android 1.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De HTC Hero heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Hero is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Hero is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe HTC Hero beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De HTC Hero kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de HTC Hero
Heb je een vraag over de HTC Hero dan kun je deze hier stellen


toegevoegd