Huawei P8 Lite 2017

P8 Lite 2017 76%
P8 Lite 2017: Android 7.0, 11.8 megapixels, octa-core 64-bit, UMTS(3G)/LTE(4G), 3 GB werkgeheugen, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 5.2 inch, superscherp Full HD scherm (424 ppi)

Huawei De Huawei P8 Lite 2017 scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Huawei P8 Lite 2017
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Huawei P8 Lite 2017 beoordelingen en reviews

gebruik

Totaal
3 van 5
Snelheid
3
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
3
beoordeeld door | | Huawei P8 Lite 2017
oke

Reviews

Totaal
4.8 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door | | Huawei P8 Lite 2017
De gemiddelde beoordeling voor de P8 Lite 2017 is 4.8/5

Enkele opmerkingen bij de reviews van gebruikers:
Een geweldige telefoon!
Perfecte prijs kwaliteit verhouding
Top telefoon!

Bekijk de laatste reviews op Belsimpel

Reviews

Totaal
4.5 van 5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
4
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door | | Huawei P8 Lite 2017
De gemiddelde beoordeling voor de P8 Lite 2017 is 4.5/5

Dit zijn enkele pluspunten:
+ Design
+ Geluidskwaliteit
+ Batterijduur
+ Aanpassingsmogelijkheden in de gebruiksinterface
+ Erg goede prijs/kwaliteit verhouding

Dit zijn enkele minpunten:
- Erg gladde achterkant
- Helaas nog geen USB-C
- Slechts 16 GB opslag
- Onnodige software die niet verwijderd kan worden

Bekijk de laatste reviews op Coolblue

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de P8 Lite 2017 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met de mobiele telefoon of tablet, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het toestel of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord, dan kunnen we beter actie ondernemen en u terug emailen. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design