InFocus IN610

IN610 49%
Deze telefoon is niet op voorraad
IN610: Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 6.1 inch, scherp HiDPI scherm (240 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de IN610 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze InFocus, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de InFocus IN610:

Voor het voordeligste aanbod InFocus IN610 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van InFocus telefoons waaronder de IN610.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de InFocus IN610 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De InFocus IN610 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 226 gram. De InFocus IN610 wordt aangedreven door een MediaTek MT6589 chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De IN610 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 161,5 x 84,5 x 9,3 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.3 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De InFocus IN610 ondersteunt diverse netwerken. Met de IN610 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 500 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De InFocus IN610 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de IN610 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De IN610 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe InFocus IN610 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het enorme 6,1 inch touchscreen. De InFocus IN610 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 240 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de InFocus IN610
Heb je een vraag over de InFocus IN610 dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

iNEW i4000 1GB 16GB 53%

Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

Bekijk alle iNEW telefoons

Cubot One-S 51%

Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.7 inch

Bekijk alle Cubot telefoons

toegevoegd