Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM

Lumia 640 LTE Dual SIM 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
MicrosoftLumia 640 LTE Dual SIM: Windows Phone 8.1, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), Dual SIM, 5 inch, HD scherm (293 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM:

De Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. Met een dikte van 9.85 millimeter is het toestel niet te dik. De Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Lumia 640 LTE Dual SIM beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.85 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1 Lumia Denim
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 640 LTE Dual SIM is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5 inch touchscreen. De Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
Heb je een vraag over de Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd