Nokia Asha 311

Asha 311 13%
Deze telefoon is niet op voorraad
Asha 311: Series 40 service pack 1, 3.2 megapixels, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, 3 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Nokia Asha 311 een goed toestel voor jou. De Nokia Asha 311 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.
Nokia De Nokia Asha 311 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Asha 311:

Voor het voordeligste aanbod Nokia Asha 311 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de Asha 311.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia Asha 311 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia Asha 311 is een Nokia Series 40-smartphone met een gewicht van 95 gram.

De Asha 311 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 106 x 52 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 781 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Nokia Series 40
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Asha 311 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Asha 311 kun je internetten via HSDPA. Helaas heeft deze telefoon geen ondersteuning voor UMTS(3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 430 minuten.

Besturingssysteem

Series 40 is een eenvoudiger besturingssysteem dan het hogere S60 en S80 (die gebaseerd zijnop de multi-tasking Symbian OS).
De service pack geeft ondersteuning voor onder andere 'Full Touch'
Vaak zie je dit systeem bij telefoons die gewoon gemaakt zijn om te bellen en SMS'en en verder niets.
Omdat de S40-apparaten geen echte multi-tasking ondersteunen, kan de gebruikersinterface beter en sneller lijken te reageren dan andere Nokia-platformen op vergelijkbare hardware.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Asha 311 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 128 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Asha 311 is geen probleem.

Multimedia

De Asha 311 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia Asha 311 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3 inch touchscreen. De Nokia Asha 311 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 133 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia Asha 311
Heb je een vraag over de Nokia Asha 311 dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

Nokia Asha 300 35%

Series 40 service pack 1, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, BT, 2.4 inch

Bekijk de hele Asha serie

toegevoegd