Nokia C2-00 (Dual Sim)

C2-00 (Dual Sim) 20%
Deze telefoon is niet op voorraad
C2-00 (Dual Sim): Symbian Series 40, Candybar formaat, FM-radio, Dual SIM, BT, 1.8 inch

Lekker bellen en verder geen poespas, dan kun je de Nokia C2-00 (Dual Sim) overwegen. Want we hebben de camera nog niet gevonden. De Nokia C2-00 (Dual Sim) is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Nokia.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia C2-00 (Dual Sim):

Voor het voordeligste aanbod Nokia C2-00 (Dual Sim) mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Nokia telefoons waaronder de C2-00 (Dual Sim).

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Nokia C2-00 (Dual Sim) kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Nokia C2-00 (Dual Sim) is een candybar telefoon met een gewicht van 74 gram.

De C2-00 (Dual Sim) beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 108 x 45 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 396 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Nokia Series 40
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia C2-00 (Dual Sim) ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de C2-00 (Dual Sim) kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 240 minuten.

Besturingssysteem

Series 40 is een eenvoudiger besturingssysteem dan het hogere S60 en S80 (die gebaseerd zijnop de multi-tasking Symbian OS).
Meestal zie je dit systeem bij telefoons die gewoon gemaakt zijn om te bellen en SMS'en en verder niets.
Omdat de S40-apparaten geen echte multi-tasking ondersteunen, kan de gebruikersinterface beter en sneller lijken te reageren dan andere Nokia-platformen op vergelijkbare hardware.
Symbian Series 40

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia C2-00 (Dual Sim) heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de C2-00 (Dual Sim) is geen probleem.

Multimedia

De C2-00 (Dual Sim) is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Nokia C2-00 (Dual Sim) beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,8 inch touchscreen. De Nokia C2-00 (Dual Sim) kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 160 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 114 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Nokia C2-00 (Dual Sim)
Heb je een vraag over de Nokia C2-00 (Dual Sim) dan kun je deze hier stellen


toegevoegd