Nokia Lumia 730 Dual SIM

Lumia 730 Dual SIM 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Nokia Lumia 730 Dual SIM : Windows Phone 8.1, 6.1 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, 1GB RAM, Dual SIM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Nokia Lumia 730 Dual SIM :

Wij hebben alle specificaties van de Nokia Lumia 730 Dual SIM je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Nokia Lumia 730 Dual SIM is een Windows Phone 8.1 Lumia Denim-smartphone met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 8.7 millimeter is het toestel niet te dik.

De Lumia 730 Dual SIM beschikt over een 6,1 megapixel camera. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 520 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 6,1 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.7 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1 Lumia Denim
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia Lumia 730 Dual SIM ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia Lumia 730 Dual SIM heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Lumia 730 Dual SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Nokia Lumia 730 Dual SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Nokia Lumia 730 Dual SIM
Heb je een vraag over de Nokia Lumia 730 Dual SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd