Profoon Fysic FMA-5000

FMA-5000 59%
FMA-5000: Android 4.4, Seniorentelefoon, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

De Profoon Fysic FMA-5000 is goed geschikt als seniorentelefoon. Handige eigenschappen van een seniorentelefoon zijn grote toetsen, een SOS-knop en (optioneel) de mogelijkheid om te bellen met een gehoorapparaat (lees de beschrijving, of klik door naar de aanbieder voor meer informatie).
Profoon Fysic De Profoon Fysic FMA-5000 scoort 3.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer senioren toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Profoon Fysic FMA-5000:

Voor het voordeligste aanbod Profoon Fysic FMA-5000 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Profoon Fysic telefoons waaronder de FMA-5000.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Profoon Fysic FMA-5000 kunt overzien.

De Profoon Fysic FMA-5000 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Profoon Fysic FMA-5000 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 120 gram.

De FMA-5000 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 111 x 55 x 15 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 30 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Seniorentelefoon
 • Eenvoudige bediening
 • Dual-core processor
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
 • Iets te dik met 15 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Profoon Fysic FMA-5000 ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de FMA-5000 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 150 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Profoon Fysic FMA-5000 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de FMA-5000 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De FMA-5000 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Profoon Fysic FMA-5000 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Profoon Fysic FMA-5000 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Profoon Fysic FMA-5000
Heb je een vraag over de Profoon Fysic FMA-5000 dan kun je deze hier stellen


Profoon Fysic FMA-5000 los toestel kopen

Vergelijkbare toestellen

Profoon Fysic PMA-1000 59%

Android 4.4, Seniorentelefoon, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4 inch

Bekijk alle Profoon Fysic telefoons

toegevoegd