Samsung Galaxy Ace Plus S7500

Galaxy Ace Plus S7500 22%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Ace Plus S7500: Android 2.3, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.65 inch

De Samsung Galaxy Ace Plus S7500 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Ace Plus S7500:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Ace Plus S7500 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Ace Plus S7500.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Ace Plus S7500 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Ace Plus S7500 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 115 gram.

De Galaxy Ace Plus S7500 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 115 x 63 x 11 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Ace Plus S7500 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Galaxy Ace Plus S7500 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Ace Plus S7500 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Ace Plus S7500 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Ace Plus S7500 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Ace Plus S7500 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,65 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 158 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Ace Plus S7500
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Ace Plus S7500 dan kun je deze hier stellen


toegevoegd