Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos

Galaxy Core GT-i8262 Duos 42%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Core GT-i8262 Duos: Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Core GT-i8262 Duos een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos scoort 4.1 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Core GT-i8262 Duos.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 142 gram. De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos wordt aangedreven door een Samsung chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Galaxy Core GT-i8262 Duos beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 128,9 x 68,2 x 10,9 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.9 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Core GT-i8262 Duos kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 768 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Core GT-i8262 Duos is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Core GT-i8262 Duos is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Core GT-i8262 Duos dan kun je deze hier stellen

Vergelijkbare toestellen

THL T200 60%

Android 4.1, 13 megapixels, octa-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 6 inch, superscherp Full HD scherm (367 ppi)

Bekijk alle THL telefoons

Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro 29%

Android 4.1, 5 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch

Bekijk alle Samsung telefoons

toegevoegd