Samsung Galaxy Core Prime G360

Galaxy Core Prime G360 53%
Deze telefoon is niet op voorraad
Samsung Galaxy Core Prime G360: Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 4.5 inch

Samsung De Samsung Galaxy Core Prime G360 scoort 3.2 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Core Prime G360:

De Samsung Galaxy Core Prime G360 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Core Prime G360 is een touchscreen telefoon met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. De Samsung Galaxy Core Prime G360 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Galaxy Core Prime G360 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Core Prime G360 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Core Prime G360 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Core Prime G360 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Core Prime G360 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 207 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Core Prime G360
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Core Prime G360 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

Wiko Highway Pure 4G 61%

Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, slechts 5.1 millimeter dik, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 4.8 inch, HD scherm (305 ppi)

Bekijk alle Wiko telefoons

Sony Xperia E3 52%

Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G, 4.5 inch

Bekijk alle Sony telefoons

Sony Xperia E4g 49%

Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 5 inch

Bekijk alle Sony telefoons

Hema H3 38%

Android 4.4, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 4.5 inch, HD scherm (244 ppi)

Bekijk alle Hema telefoons