Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro

Galaxy Win i8550/Grand Quattro 43%
Deze telefoon is niet op voorraad
Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro: Android 4.1, 5 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.7 inch


Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 125 gram. Met een dikte van 8 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy Win i8550/Grand Quattro beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 290 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Win i8550/Grand Quattro is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit Medium high density scherm heeft een scherpte van 198 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Win i8550/Grand Quattro dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

THL T200

THL T200 62%

Android 4.1, 13 megapixel camera, octa-core, dun, 3G/HSPA+, 2GB RAM, Dual SIM, 6.0 inch, HD scherm (367 ppi)

Bekijk alle THL telefoons

RugGear RG500 Dual-sim

RugGear RG500 Dual-sim 37%

Android 4.1, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 5 megapixel camera, dual-core, 2G, Dual SIM, 3.2 inch

Bekijk alle RugGear telefoons