Sonim XP6

XP6 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
XP6: Android 4.4, IP69, Stofdicht en enorm waterdicht, Robuust, 5 megapixels, quad-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.6 inch

De Sonim XP6 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sonim XP6:

Voor het voordeligste aanbod Sonim XP6 mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Sonim telefoons waaronder de XP6.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sonim XP6 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sonim XP6 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 270 gram. De Sonim XP6 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8926 Snapdragon 400 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De XP6 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136,9 x 64,5 x 20,6 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Tough phone
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sonim XP6 ondersteunt diverse netwerken. Met de XP6 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1000 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de XP6 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De XP6 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sonim XP6 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Sonim XP6 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 432 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 206 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sonim XP6
Heb je een vraag over de Sonim XP6 dan kun je deze hier stellen


toegevoegd