Tonino Lamborghini Antares

Antares 57%
Deze telefoon is niet op voorraad
Antares: Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4 inch, scherp XHDPI scherm (275 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Antares een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Tonino Lamborghini, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Tonino Lamborghini Antares:

Voor het voordeligste aanbod Tonino Lamborghini Antares mobiele telefoons kun je hier terecht!
Mobiele telefoons heeft een uitgebreide verzameling van Tonino Lamborghini telefoons waaronder de Antares.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Tonino Lamborghini Antares kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Tonino Lamborghini Antares is een Android 4.2 (Jelly Bean) Lamborghini-smartphone

De Antares beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De afmetingen van de telefoon zijn onbekend.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Tonino Lamborghini Antares ondersteunt diverse netwerken. Met de Antares kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Tonino Lamborghini Antares heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 32 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Antares is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Antares is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Tonino Lamborghini Antares beschikt over een ingebouwde 13 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 5 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Tonino Lamborghini Antares kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 275 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Tonino Lamborghini Antares
  Heb je een vraag over de Tonino Lamborghini Antares dan kun je deze hier stellen

  Vergelijkbare toestellen

  Xiaomi Mi 3 2GB 16GB 65%

  Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (441 ppi)

  Bekijk alle Xiaomi telefoons

  ZTE Nubia Z5S 16GB 65%

  Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G(UMTS/CDMA)/HSPA+(3.75G), WiFi, BT, GPS, 5 inch, superscherp Full HD scherm (440 ppi)

  Bekijk alle ZTE telefoons

  Xtreamer Ban-G 40%

  Android 4.2, 13 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.7 inch, scherp XHDPI scherm (257 ppi)

  Bekijk alle Xtreamer telefoons

  toegevoegd