Wiko Darkmoon quad-core mobiele telefoon overzicht

Darkmoon 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
Wiko Darkmoon: Android 4.2, december 2013, 8 megapixel camera, quad-core, dun, 4 GB interne opslag, 1GB RAM, Dual SIM, 4.7 inch, XHDPI scherm (312 ppi)

De Wiko Darkmoon scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 4 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Wiko Darkmoon:

Wij hebben alle specificaties van de Wiko Darkmoon je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Wiko Darkmoon is gelanceerd in december 2013. De smartphone wordt geleverd met een 4,7 inch scherm met een resolutie van 1270 x 720 pixels.

Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze telefoon weegt maar 110 gram.

De Darkmoon beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 166 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Wiko Darkmoon ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Dual-sim

Deze telefoon is een dual sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Wiko Darkmoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) en 4 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Wiko Darkmoon kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1270 x 720 pixels. Met 312 pixels per inch is dit eXtra High density scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).
Android 4.2

Meer specificaties van de Wiko Darkmoon
Heb je een vraag over de Wiko Darkmoon dan kun je deze hier stellen


toegevoegd

Vergelijkbare toestellen

Wolfgang AT-AS50Q

Wolfgang AT-AS50Q 45%

Android 4.2, december 2013, 8 megapixel camera, 6589M, quad-core, dun, 3G, Dual SIM, 5.0 inch

Bekijk alle Wolfgang telefoons