Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060

Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060: Android 4.2, 5 megapixel camera, quad-core, 3G/HSDPA, Dual SIM, 5 inch

Samsung De Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060 scoort 3.7 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?
Lees een uitgebreide beschrijving van de Samsung Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Stel een handleidingen vraag over de Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060


Hier is het mogelijk om uw handleidingen vraag te plaatsen over de Galaxy Grand Neo Duos GT-i9060.

  • Dubbele vragen worden verwijderd.
  • Specifieke vragen over apps als whatsapp en skype e.d. kun je stellen aan de makers van de apps of op het forum van de desbetreffende app.
  • De vraag moet gerelateerd zijn aan het toestel
  • Wees netjes en geduldig, anders wordt je vraag verwijderd. We kunnen er niets aan doen als een app of telefoon niet goed werkt.

In het geval van foutmeldingen, zorg dat je deze erbij plaatst en dat je deze zo volledig mogelijk omschrijft. Er is geen garantie dat een antwoord wordt geplaatst of dat het antwoord gelijk een oplossing biedt.

Kijk bij het tabblad dat met je probleem te maken heeft en lees de veelgestelde vragen. 9 van de 10 vragen kunnen hiermee opgelost worden.

Veelgestelde vragen

Gelukkig hebben wij een handleiding (voor dit type of soortgelijke types) online staan: Bekijken
Gelukkig hebben wij een handleiding voor je gevonden van een soortgelijk toestel: Bekijken (versie 4.0) or Bekijken (versie 4.3)
Kijk eerst bij instellingen - toestelinformatie/over het toestel en druk op controleren op updates.
Als er een update is die via wifi of OTA (over the air) geupdate kan worden zal het toestel een melding geven. Is er te weinig opslagruimte vrij, kijk dan op de website van de fabrikant.
Er zijn ook toestellen die geen OTA update geven, deze kun je dan terugvinden op de website van de fabrikant indien beschikbaar. Is er geen update op de website, dan zul je moeten wachten tot er een beschikbaar wordt gesteld. Niet alle fabrikanten maken toestel updates omdat dit veel tijd kost. Vaak alleen voor de populaire merken.

Vragen van bezoekers

Omdat we graag controle hebben over de inhoud van de website kun je weer vragen stellen als we terug zijn. Helaas zijn we deze periode even niet beschikbaar om vragen te beantwoorden.